Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnrubin


Allt som spills och går till ändo
Försvinner i vinets rus
Alla dessa hopplösa sorger vi fokuseras igenom
När det ända vi behöver är kärlekens brus.
Det vackraste som finns,
Livet
Det man skulle ge upp för den enda
Den rätte
Personen som ger en mening till att leva
I en bägares krus.




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 562 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-01-24 13:47



Bookmark and Share


  havrelina
Åh vad fin, den här har jag nog inte läst innan :)
2014-02-07

  coleve
sjukt bra:)
2010-02-08

  oMareld
klockrena rim

fantastiskt upplägg måste jag säga

Ger dikten en helt annan klang
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson