Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp på hästen vi far i alla våra dar

När livet står still vandrar den på
sånt där kan jag inte riktig förstå
Skulle jag tappa bort mig totalt
Då skulle lyckan bli katastroffall
Ty bomben tystnar i det oändliga
Alltså väntar vi på bombens fulla kraft?
Vilka smart skaft..
Borde jag inte bara börja, om det är något som jag själv vill försörja
Kanske det vore bäst
om jag för än gångs skulle satte mig upp på min egen häst
Rida fram till värdens ände
Utan att känna att vinden vände.




Bunden vers (Rim) av Sofia Hansson
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-10-20 01:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson