Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spliff = Joint Puffa = röka


Staten

Falska svin på gator glider in
Tar makten och utövar den
Och får oss att hata staten

Glasen krossas
Molotovcocktails kastas
Kravallpolisen packas

Men vet du vad?
Idag kan du softa

Sitt på din soffa,
För upplopp sker sällan ofta
Puffa på din spliff när du ser på

Samhällets eviga solnedgång.




Fri vers av Bellé
Läst 682 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-25 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé