Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtidens sorgebud kan brytas


Är vi dömda att gräva våran egna grav

eller kommer vi att se våra barn förbli

Kärlek till jorden existerar inte

Innom oss vet vi att vi älskar men vi har ändå så svårt att släppa den in

Ett hål i isen läcker ut

Samma är det här

Vi måste se och hjälpa nu

Kärleken måste visas öppet

Annars kommer vi ej kunna skriva vårt eget namn i dennes vita hall.




Fri vers (Fri form) av Sofia Hansson
Läst 304 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-26 14:56



Bookmark and Share


  coleve
bra skrivet, välskrivet:)
2010-02-08

  T.R Ekman
När det är så här bra bra.Då är det bra...Kanon
2010-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson