Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


I krig och kärlek.

När man är kär kan man gå till en gräns att man kan till exempel ta en annas man och göra ett samlag med.
Man kan offra allt för den man är kär i.
Den man är kär i ger man inte hoppet om.
Man hoppas, längtar, suckar och drömmer om den personen.
Du vet att jag har dig i mina tankar.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-30 15:57



Bookmark and Share


  nalltuss
Som Edith Piaf sjöng:
Non, je ne regrette rien.
Gå mellan barken och trädet,
Självklart
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP