Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars dig





Du har fortfarande kvar ditt hånleende
Och dina revben som man kan spela på
Som gitarrsträngar
Utåtstående

Hon är blondin nu
Är det samma eller är det någon ny
Har du lärt dig nu
Hur man älskar den man borde älska

Du stod naken framför mig
Och du trodde att jag inte såg
Det jag alltid förstod
Hur liten du var

Det skal du sytt
Rev jag sönder
Vi trodde att det var jag som blev förd bakom ljuset
Mitt hjärta som blev stampat på

Men det var dina murar som sprängdes
Du som stod och vacklade
Du blev lämnad av de båda
Du älskat och spelat ut


Kanske är ditt hjärta för stort
För att bara rymma en
Kanske har du lärt dig nu
Eller kanske inte




Fri vers av Pytti
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-02-05 11:13



Bookmark and Share


  Carl Thomas
en mäktig känsla av att bomba nån mitt itu bara för att spränga skiten ännu en gång...dom kallar oss jihadz-catz =) du har verkligen en skön mjuk stil att beskriva saker på, även if them topics is hard for them broken ones... "det jag alltid fatta, hur liten du va"
2010-04-17

  Staffan Welroos VIP
"Du stod naken framför mig
Och du trodde att jag inte såg
Det jag alltid förstod
Hur liten du var" = Skitbra!
2010-02-14

  blaite
Kärleken är ett stort ämne shit. Gilla den här..
2010-02-08

  Quasimodo
Kärlekens irrgångar trängs med oförstånd och möjligheten att se och känna, talande för detta !
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti