Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte riktigt på riktigt





Vi dansade utan musik
Blev berusade på luft
Levde på andras erfarenheter



För den här stan var aldrig på riktigt


Vi kröp upp i varandras famnar
Varje helg på stadens pub
Vi var många men vi var få
Om man jämför


Där alla känner alla
Är vi dom mest ensamma



Det enda vi var beredda att dela med någon annan var musiken
Och kyssar under trasiga gatlyktor
Regnet som slickade kullerstenarna rena under våra fötter
För romantiken i all sin skitighet var vad vår stad hade att erbjuda





Du hjälpte mig att samla mina tankar i en överfylld askopp
Medans högtalarna dunkade önskad indiepop
Och jag ville älska dig i brun manchester
Rulla mig i grafittirött
Så att du skulle se mig




Men jag var aldrig nåt mer än min spegelbild
Och yta intresserar bara för stunden
Så spricka för spricka
Blev en liten skärva mellan dina fingertoppar
När du nådde mitt innersta







Och du var aldrig på riktigt
I min verklighet






Fri vers av Pytti
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-12 16:08



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
lysande avslut på ett mycket hög-klassigt verk!
2010-02-13

  bögpoesi
du skriver så målande bra att jag inte blir klok

"Vi dansade utan musik
Blev berusade på luft
Levde på andras erfarenheter"

"Där alla känner alla
Är vi dom mest ensamma"
2010-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Pytti
Pytti