Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annlie


Kär i dig

Vackra ord jag alltid fått höra
vet minsann hur man ska förföra
min vän,min vän..vad vore livet utan dig..
jag vill att du tar och kysser mig
min hand lägger jag på kinden din..den är mjuk
jag blir av den alltid kelig och munnen kommer då till bruk

vi komer alltid att älska varandra..bara du å jag..
kommer att sitta brevid varnadra i kärleks lag
månen kommer då förmedla lite av vore ord...
vi kommer att röja lite på ett matbord?
åja, måttliga skaer här om jag får be
me sådant kan man nog värnta å se
men smeka på varandra...härligt kan de synes vara
på såna frågor kan du säkert svara
men se till att inte vara så snabb...ömt å sensuellt...puss åp dig
den kom från mig!




Fri vers av anita VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-12 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP