Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

måste orka

misslyckad som allt
känner mig som bak delen på en babian.
har ingen orka till något
vill ta upp relationen med rakbladet igen
kämpar i mot ensamheten som äter upp mig levande
jag håller på att ramla ned i det svarta hålet igen
måste kämpa
jag har slagits för lyckan förut och vunnit
måste göra det igen
måste orka göra det igen




Fri vers av Tj_Cinderella
Läst 212 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-15 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella