Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farlig

jag måste krossa ditt hjärta
men jag bävar inte inför det
som jag gjort när jag tvungen att krossa de andras
har jag blivit lam inför det?
känslolös??
eller är det något annat
kan det vara för du är min vän
men mitt hjärta skriker inte ut nej
den säger bara lugnt och fint
"inte den här gången"
inga ångest och skuldkänslor
som det alltid varit
am I a loaded gunn
boys beware
heartbraker nomber one
thats me!




Fri vers av Tj_Cinderella
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-15 13:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tj_Cinderella
Tj_Cinderella