Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Av annelie helsing.


Du finns där inne.

För mig så finns du.
Du är levande och verklig.
Rättsam och saklig.
Snäll och rar.
Go och mysig.
Du finns där för mig.
Att mysa med dig vore toppen.
Då blir min kropp het.
Passionen flödar vi ska mötas.
Det blev hett då vi hade sex.
Kom i mina underbara händer.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-16 21:47



Bookmark and Share


  nalltuss
Trots att du är produktiv känns dikten som en nytändning. Du får enatt stanna upp och njuta
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP