Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
some have bruises on their skin others hide their scars deep within


Mitt livs kärlek



JAG
tänker på dig på din namnsdag
vet att choklad är din favoritglass
vet att du är allergisk mot gräs, för vi tar samma tabletter
vet att du vill bli mer än allt du redan är
vill säga grattis när du fyller år, men kan inte
älskar att du är stark och händig
ritade en gång en tavla till dig, en avbild av oss
och jag vet att det berörde dig djupt,
att det var det finaste du någonsin fått
vet att du stod med tårar i ögonen
av stolthet när du såg mig på scen
jag...saknar dig


HAN är den
som kommer ihåg min namnsdag
smaken på min favoritglass
att jag inte tål nötter och mjölk
vad min c-uppsats handlade om
som ringer och sjunger "vi gratulera" på min
voicemal när jag fyller år
som vet min favoritdryck och ger mig ett helt flak
som är först på plats när jag ska uppträda


DU
vet att jag alltid tänker på min vikt
fastän du tycker jag är löjlig
precis hur du ska få mig att skratta
vet att mitt hjärta en gång krossats
så hårt, precis som ditt
vet att jag ibland gråter till lyckliga filmslut
vet att jag vill rädda världen och
att jag har tusentals idéer på hur jag kan hjälpa andra
och du tycker tycker om det hos mig
blir löjligt stolt när jag uträttar bra saker
blev ordlös när du fick tavlan av mig
som jag skakandes räckte över
av nervositet ifall du skulle se att den
återspeglade all min kärlek till dig
pratar alltid vackert om mig när jag inte hör
du klippte ut bilderna på mig i tidningen
varenda en av dom
vågar inte närma dig mig
är rädd för känslorna som kan uppstå inom dig,
eldar som aldrig släcks när de väl tänts

och jag..
ser att hans ögon ständigt söker efter mina
men jag kan bara inte
för jag vet att mitt hjärta ständigt kommer
att söka efter ditt hjärta
för hur ska någon
någonsin
kunna....


när du..
är




mitt livs kärlek.





Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria