Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du tar sönder mig och jag hjälper dig, bättre det går fort denna gång


älska mig vacker


Du tar sönder mig
inifrån och ut
och jag dör
på alla nivåer

Erica Jong skriver
"you do not die from love,
you only wish you did"

och jag vet inte om det är sant
för imorgon när det är sista
gången jag ser dig
så kommer jag dö alla dödens dödar

jag klarar inte
att du lämnar mig än en gång
fuck you 2014
JAG HATAR DIG
jag vill inte mer

du säger att du inte kan
ge mig det jag förtjänar
att du saknar tid
jag säger att du borde
omvärdera situationen
prova mina lösningar
du förkastar dem
och står vid din logik
och jag tror att jag tappade
känseln i benen
att blodet i mina vener
stannade upp
att hjärtat inte längre
vet hur det fortsätter slå
att hoppet försvann med sista slaget


det är overkligt
och jag brister i alla konturer
varför ska kärlek ALLTID
göra så fucking jävla ont?
Jag gräver inuti mig
och imorgon när jag vaknar
har det kanske inte hänt

jag kommer aldrig skratta igen
jag är ett tomt skal som inte ens kan stå
överallt omkring mig finns du
men mest av allt inuti
och jag kan inte
snälla, gör inte detta mot mig
hur kan du välja bort oss?
HUR KAN DU VÄLJA BORT?

jag kan förbereda tio tal
skriva tusen brev
om hur vi kan vara tillsammans
men när du säger
att detta är vad du behöver
en paus, för att slippa känslan
av att du inte duger för mig
jag säger att du
är precis vad jag vill ha
bara du
VARFÖR LYSSNAR DU INTE???

och imorgon
kommer jag att
sminka mig så fint jag kan
klä mig som du gillar
kanske platta håret
kanske stannar du då?
Kanske ångrar du dig
när du ser mig
och jag är vacker
så vacker jag kan bli
kanske stannar du då
rör vid mig och minns
att vi är värda att kämpa för


jag kan inte andas
du har slitit ut mina lungor
JAG KAN INTE ANDAS
hur kan du ändra dig i ett ögonblick?
hur ska jag kunna leva när jag dör?

jag har inget kvar
INGET
varken av mig eller dig



slutar orka överleva




Fri vers (Fri form) av Alexandoria
Läst 349 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-09 00:44



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
starkt och bra skrivet

personen gör ett grundligt misstag, du bör älskas utifrån personens själ samt kropp, till fullo, lojalt, och troget, du bör få allt du vill, personen bör ge sitt allt och mer därtill, du bör älskas, bejakas, behagas, upphöjas så att du lyser som den gudinna du är

åtminstone, ifrån personens ögon och syn

2014-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Alexandoria
Alexandoria