Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
av annelie helsing.


Låt mig vara den jag är.

Jag vill känna och treva mig fram.
Låt mig få gråta när jag gråter.
Jag vill skrika ut min smärta när det gör ont.
Låt mig få va den jag är och ingen mer.
Lär känna mig innan du dömmer ut mig.
Så låt mig få blomma ut som person.
Låt mig var den jag är.




Fri vers (Fri form) av anita VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-23 19:13



Bookmark and Share


    wildrosen
Vackert och ärligt
2010-09-09

    Amor vincit omnia
Vacker bild till en vacker text. Enklare än så kan man inte skriva det. Du har fångat essensen och gör det bra.
2010-02-28

  Michaela Dutius
bara så kan man hitta sin väg ....bara så....
2010-02-25

  Quasimodo
Precis så, an är det man ur det man är, därmed basta !!
2010-02-25

  firefire
detta borde alla tänka på! döm ingen innan ni vet deras historia och resten.... mycket bra text!
2010-02-24

  aol
bara så rakt bra skriftat, och så berörande,
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

anita
anita VIP