Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt har inte jag skrivit utan min elvaåriga lillebror Lukas, jag såg den hemma när jag letade efter ett annat papper och blev imponerad. Han ville lägga upp den här så att ni andra fick se!


All heder till dig!

Du var rik

och populär och

snabb och en bra

kämpe men nu

jag dig dräpt

du ska inte

känna sorg för

den man du

en gång var.




Fri vers av Elina Gustavsson
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-24 21:33



Bookmark and Share


    Wewill
väldigt bra text. ämnet är spännande och man hålls kvar vid texten tack vare de korta meningarna fulla med budskap, lite krånglig formatering på meningarnas uppdelning/uppbyggnad. skulle nog kunna ändra styckes indelningen lite granna för att fixa det, men förövrigt en oerhört bra dikt som din bror absolut kan vara stolt över :)
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Elina Gustavsson