Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
koppar tjänar till att leda... ...plast till att isolera. Så, är du ledartypen eller är du en sådan där människa som gärna isolerar dig?


Det är barnet i (motorfordonet som trilskas med) dig






Kärleken till verkligheten
går via naturens
och bussars nycker

man får ha
tålamod med dem
likt man har

för människor, ety
de aldrig tycks
växa upp ur

barndomen och bli
till ansvarstagande vuxna
sådär som vi

gärna förväntar oss




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-01 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP