Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är för att lagarna gäller för alla, generellt sett, så länge de bara inte omfattar just mig.


Jaget borde vara suveränt liksom en suverän stat, som en stat i staten.



Man kan ju hoppas
att folk har olika uppfattning
om det mesta i tillvaron.

Det mest lika människor emellan
är väl dock det att en sorts moral
skall gälla den enskilde

en sorts personlig frisedel
för att begå brott

samtidigt som 'alla andra'
gärna får drabbas av rättvisans svärd
då de begår samma slags brott som den enskilde.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 369 gånger
Publicerad 2010-03-07 19:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP