Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism: Agnosticist, javisst!

***

Ateister är som skådisar som stämplar (hört det är 85%) och
utan tro, hopp och kärlek inombords hittar de aldrig någonting

LPWJ 09/03/10




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 550 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-09 21:31



Bookmark and Share


  Anders Perols
Snygg aforism
2010-03-10

  Bibbi VIP
Så bra.
2010-03-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP