" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En av fars favoritsorter på sjön (som skulle ha blivit 80 i mitten av mars), själv dricker jag inte mycket (förutom sherry och "findricka") men ibland Falcon Bayerskt




Tanka ~ Pripps Gul

~*~

Du ljusast av öl
som apelsinparad mjöd
dricks som läsk bland män

varför du kallades blå
få förstår bortom havsvåg


LPWJ 11/03/10




Bunden vers (Tanka) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 577 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-03-11 05:21



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"varför du kallades blå"

Det kan man verkligen undra.

Applåd!
2010-03-16
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP