Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den nakna och inte helt pornografiska (bilden) av verklighetens ansikte som många av oss som int är så sportiga hellre ser på den än alla dessa människor som gärna tycker sig vill se något mera av sport o kanske främst då fotboll i medierna...


Icke att förglömma en första och tillika femte årstiden





De fyra årstiderna är fem
vår, sommar, host, vinter
samt vämjelsen

den första och femte
årstiden som vi går och våndas i
i väntan på våren




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-12 13:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP