Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väntrum har sällan med ett vänt rum att göra, däremot har man hört att folk kommit dit och vänt igen eftersom det då och då kommer dit människor som blir friska medan de sitter och väntar på sin tid hos läkare och sköterskor, i detta rum


Operation operation





förut var livet tuffare
då kunde man som patient
räkna med att få sys med nål och tråd

ett tag användes en apparat
som slog in böjda metallbitar
istället och numera

vill man använda laser
till å försluta sår och
rekommenderar spikmatta

för patienten att ligga på
för att erinra om gamla tiders smärta
för symbolvärdets skull




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-15 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP