Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man saknar kärleken i sitt liv är det av viss vikt att sköta sig själv, skita i att sanda, se ut som om man trivs med sig själv och livet så som det ter sig


Crum buctus





Försvenskad arabisk hälsning.

Istället för ’salam aleikum’
säger vi ’sandal badskum’

för att det är lättare
för en svensk att uttala o komma ihåg

och då skall man förstås svara
’badskum sandal’




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-15 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ha ha ha, asgarv
2010-03-15

  Bengt VIP
haha kul!
2010-03-15
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP