Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten ’tag dig i kragen’ av uppfångad, inspirerte (Det är förstås björnen Peach som sitter i soffan och illustrerar filosofin och dess tänkare. Maken Berry sitter i soffans andra hörn och syns därför inte i bild.)


Kritik på en text (417) - Kragstorlek






Ibland är det bra att klia sig i örat så man får reda på att man fortfarande är vaken och att verkligheten finns kvar

dö kan man göra en annan dag, idag finns det fortfarande något att göra fast det snart nog är 'imorgon'.

Jag har funderat på det där med att en del tror att livet redan är 'skrivet'.

I så fall kan man ju tillbringa resten av livet framför teven eller i kökssoffan.

Varför det då betyder det att det ändå var 'skrivet' att man skulle göra just det.

Annars kan man föra med handen innanför kragen och känna att ett hett bad nog inte skulle skada, som omväxling till de kallduschar man jämt får annars i livet.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-16 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP