Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att sommaren är svensk kan man se på att den sol som lyser upp Örebro, även kan ses på så vitt skilda platser som Tomelilla, Skurup samt Tonga o Tonsillerna, en ögrupp i bortre Söderhavet.


Något litet om det senaste modet (eller humörsvängningar beroende på sömnbrits)




I sommar kommer det inte att regna mer än vanligt vilket måste anses som normalt en svensk sommar.

Istället för att bära urringad topp till sommaren tänker hon sig att bära en avklippt t-shirt som slutar en bit ner på magen. Bara inte tillräckligt långt ner för att skyla den nedre delen av brösten.

Bara tillräckligt långt ned för att inte visa bröstvårtorna eftersom killar blir som tokiga om det är just dem man kan se. Någon bysthållare kommer förstås inte på fråga att bära annat än i handväskan ifall patrullen för ordningen och redan dyker upp i synfältet.

Alternativet att bära brynja ungefär som en del män gör, ja det vore ju att visa det som bör döljas. För det är ju det som inte kan ses som är själva grejen med att bära utmanande klädsel.

Av samma skäl kommer hon att hölja fötterna i tunna vita strumpor så man bara kan ana deras naket spännande hud i de högt upp på smalbenet sittande banden av läder till de grekiskinspirerade skorna av inflationsmodell.

Ansiktet kommer att täckas av svart sorgflor eftersom hon vill visa omvärlden att hon sörjer det gamla modet med att bära avklippta fransiga jeans, ett mode som gått alldeles ur tiden och ersatts med vida vita kjolar, i något stärkt tyg, som slutar strax ovanför knäna.

Så fort det blåser skall man därför inte genast kunna se att flickan ifråga har lämnat trosorna hemma. Det svalkar så skönt när den ljumma sommarvinden blåser då och då i solens underbara skenbarhet.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-18 13:20



Bookmark and Share


  C.Degerfeldt
jag skiter fullständigt i texten. ännu mer porr. ang. rubriken kändes den bara träffande just idag. sov mellan 6-8 i morse. det var allt. idag är framtiden tung. kan hända att du är synsk.
2010-03-18
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP