Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku ~ Profetiska Strofer A.D. MMX

~*~

De stänger dörrar
i sin hjärna istället
för att dem öppna

Oordnat sågspån
orden som gåvor som sett
pennvässares ätt

profetisk strof då
hon tvättar ren amforan
i sin visdoms bäck

LPWJ 24/03/10




Bunden vers (Haiku) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 674 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-24 17:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Obeskrivligt bra.

Applåd!
2010-03-24

    ej medlem längre
Geni - alisk Trippelhaiku!



"De stänger dörrar

i sin hjärna istället

för att dem öppna"


Den här tycker jag om!


Hälsn. ann
2010-03-24
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP