Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
'Eld upphör!' av anakreon, är texten som inspirerade


Kritik på en text (424)





men mina vapen
är pennan och rösten

jag kan inte alls tänka mig
att lägga dem åt sidan och muckar du
så får du väl ta konsekvenserna

då låter jag mitt munväder
blåsa omkull dig
som vargen blåser omkull grisars hus




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-24 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP