Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En manlig släkting fick vid fyra års ålder en stor bil av metall i födelsedagspresent. Allt sedan han tog körkort har han kunnat ses i trafiken rörandes på läpparna där han sitter bakom ratten med sammanbitna tänder.


Avskaffa manliga körskollärare





Det har visat sig att just manliga körskollärare fungerar bäst i sin profession om en kvinna först går framför bilen och visar vart den bäst kan köras.

Eftersom ingen högre hastighet kan hållas kan man räkna med att körskollärarens elev kan hinna med att både lyssna på instruktionerna och dessutom göra bra ifrån sig på gator och torg.

Det är över huvud taget inte att rekommendera män som förare av motorfordon om de presterar en hastighet som överstiger tio kilometer i timmen. Allt enligt en ny avhandling.

Det har även visat sig att män illa passar på bilverkstäder eftersom de har för stora kroppar och även en tendens att ta betalt för arbeten som antingen aldrig blir utförda och/eller som hittats på för att kunna salta räkningen.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-03-25 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP