Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet, jag lovade att inte lägga ut några texter innan jag blev klar i mejlen, men vissa löften måste bara vara till för att brytas, osså bad ju Gunwale på sina bara skurknän och då kunde jag ju bara inte låta bli att efterkom


Konsten att tjäna kvinnan?






Jag förstår inte
varför andra (kvinnor)
klagar på att

det går för
fort för deras
kåta pojkvänner när

(han) de är
inne i kvinnan
(kvinnorna), det står

mest för att
det är så
jäkla skönt där

inne att han
bara inte kan
stå emot orgasmen

klagosången skulle vara
mera förståelig om
han aldrig fick

orgasm, hur han
än gav sig
hän åt kvinnan




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-03-30 00:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP