Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Emelie min missmrukande dotter nu LVM.


Jag har vågat.kära



Du har andats

det är ju så man gör när man lever.

Jag har tystnat i väntan på vart.

Nu har jag lagt mig vila.




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 709 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-01 22:21



Bookmark and Share


  Anders Perols
Väl fångad känsla på få rader.
2010-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP