Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


egen bilf


scilla

Ge mig en not som sjunger försoning av en vinter

som möter en vår.

Jag vet det är svårt när kylan byts ut

och inga ord finns som sås.

 

När det är dags att bryta upp från

det närande kalla 

när det gröna spränger gränser i hjärta

när allt ordnat sig tillslut

men hjärtat känner det svarta.

 

Vila själ, håll ut håll ut

tidevarv kommer och går.

Nu knoppas löv, låt in låt in

Nu är det äntligen vår.




Bunden vers av Yrre VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2024-05-12 09:01



Bookmark and Share


  ULJO
Fint
2024-05-13

  Sparvögat VIP
Fint formade ord ~
om vårens återkomst…
2024-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP