Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himmelsk expansion




det går ett ihåligt skri
genom världen
det kommer långt bortifrån

kommer alldeles nära

det är på genomresa
det är släkt
med alla andra

efterlämnar
allt
vi inte minns

eller minns vi
våra skrik
in i världen






Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-07 16:27



Bookmark and Share


  /Isabel
Stort!
2010-04-07

    Niklas H
vi glömmer så fort våra lärdommar av historiska tragedier. mkt bra skrivet Gunnar
2010-04-07

    Max Poisé
Underdrivet schysst!!!
2010-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP