Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårmorgon Haiku


Rand av ljus väckte

öppnade mina sånger

fyllde själen min




Bunden vers (Haiku) av Yrre VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-04-15 06:25



Bookmark and Share


  L Patrik W Johansson VIP
Ja våren är sin egen singstar eller vad det kallas i dessa 80-90tals retro karaoketider

fåglarna drillar ikapp o förbi Idolarna

;)

Be well,
LPatrikWJ
2010-04-15

  thyra
Vacker haiku! Ser bilder här! Fint!
2010-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP