Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja men jävlar

Å fan en mamma

en gränslöst intetsägande gråvandrande uppoffrande
jävla hjärndöd idiot.

Men å som jag älskar!




Fri vers (Fri form) av Yrre VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-16 22:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är de där karriärkvinnorna som föraktar hemmafruarna som är dumma i huvudet.
2010-04-16

    koksochså
ord+ord=text
2010-04-16

  etthjärtaäralltidrött
:D tusen miljoners tack för den texten!
2010-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP