Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrikande ögon

Dold är din själ och ditt riktiga jag
Ditt inre så insvept av ditt släta fina yttre

Ingenting, du säger till mig
Ingenting, du vill visa utåt

Men dina ögon
De skriker
Ett desperat rop på hjälp




Fri vers av T.R.
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-19 08:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ögonen är själens spegel.
2010-06-07
  > Nästa text
< Föregående

T.R.