Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
3 nätter i rad nu har jag drömt liknande drömmar. drömmar som ger mig stresspåslag. mitt lugn har gått ifrån mig...


Nattens Återkommande Drömmar

Aldrig i tid....
Vet inte vart jag ska men
Aldrig hinner jag dit.

Springer och
fortsätter springa
- även om min ork sedan länge tagit slut.


Jagar jag något eller
blir jag själv jagad?

Gångar och gränder
slutar aldrig smalna av

Tusentals klockor som tickar och ringer
som tillslut börjar gå för fort.

...Timmar blir minuter och minuter blir sekunder...


Jag faller men
tycks aldrig komma därifrån.

Minnesbilder från
överallt och ingenstans
ser jag bland alla klockor som tickar.

Väggarna trycks ihop och
snart kan jag inte andas mer.

Tiden snabbar på
Allt går fortare
och fortare
Tills jag ramlar ihop



...Så vaknar jag.




Fri vers av T.R.
Läst 495 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-10-21 08:15



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
drömmen skriver du levande in
2013-11-20
  > Nästa text
< Föregående

T.R.