Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Funderingar kring


En hälsena böjer och brister
har många steg fått gå
inga vägar var raka
vandringen var kall och rå.

Så bar den sin människa
genom livet fram
tills den inte kunde mer
och människan kom på skam

Nu ligger den bortkastad i rännsten
människan likaså
Men äntligen kunde det livet
få himlar att titta på.





Bunden vers (Rim) av Yrre VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-04-22 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"We are all of us in the gutter. Some of us are looking at the stars." (The Pretenders)

Kanske måste man nå botten för att kunna se toppen.
2010-04-22

  Anders Perols
Fint diktat på rim
2010-04-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Skulle stå "väldigt". =)
2010-04-22

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Vacker men välsigt sorglig. =)
2010-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP