" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av Lisbeth Salander i "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson




Drakens blod

 

Din ljuva plåga förleder mig
och fyller mina nätter
med drömmars
extas

~~*~~

Men din vitglödgade hetta
är en stålgrå kyla
som förtär mig
och gnager mina ben

~~*~~

Ett odjur äter min själ
överskuggar allt
och lämnar
bara ruiner i sina spår

~~*~~

Nattens dunkla varelser
föder draken
och dess förledande
passion

~~*~~

Tänder morgonstjärnan
kärleken och värmen
till liv igen?

***


 




Fri vers av Stjärnöga
Läst 391 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-04-25 00:44



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Fantastiskt bra skrivet, gillar den mycket.. tack applåder
2010-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga