Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halländsk vår

Så står man där igen
som ett lyckofån
ser viporna virvla
deras varningsläten
triften knoppas
fyller hela kroppen
med darrande lycka
när hunden sätter av

kaninjakt minst 150 knyck

och bonden har
släppt ut korna




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 02:19



Bookmark and Share


  walborg
Härligt med dessa bilder.
2010-05-02

  walborg
Härligt med dessa bilder.
2010-05-02

  walborg
Härligt med dessa bilder.
2010-05-02

  Bengt VIP
Hur kunde jag flytta från viporna? saknar deras läten, men gläds av bilden Du ger! tack!
2010-05-02

  Catharina Edin VIP
Här skapas nästan ett fotografi i mitt inre! Tycker om denna dikt, men tycker synd om kaninerna, hahaha
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP