Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsekvensen... .. .

En lärare ifrån Laxå
han sa, om ni röker tänk på
rökhjärta det ger
en grabb undrar och ler:
-Äter jag sött får jag en sweetheart då?




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-05-02 09:00



Bookmark and Share


  limerick
Härledningen
av en logisk grabb
som i repliken
var lika snabb
som den som skrev
så som det blev.
2010-05-02

  Anna*
Lika kvick som vanligt! Gillar!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt