Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ja bokstavligt talat!

Jag äter bara abborre nu
men så klart du vill veta varför ju...
Det beror ju på
med den, är det ju så
att den där. har ju bara TVÅ BEN du...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-05-15 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt