Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tapetmönster av djur på cirkus

Ut ur tapeterna stiger
ett svagt nynnande
lite dragspelsmusik
en skrattade publik
som ett radioprogram
som försöker skapa

hemtrevnad
men skrämmer
med tom yta

Jag hör det tydligt nu
rösterna, skratten
och den meningslösa
populärmusiken

bakom tapetets mönster
av djur på cirkus
finns en dold agenda




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 927 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-05-02 11:45



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
Här får man härliga mystiska bilder! stengillar.
2010-05-02

  Catharina Edin VIP
Vilken mystik! Gillar högt!
2010-05-02

  walborg
Bilden associerar jag till Chagall och får inte ihop texten riktigt därför som säger något dovt.
2010-05-02

  Anna*
Läskigt! Skickligt skrivet!
2010-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP