Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I skuggan

Bänken stod under
de högsta lönnarna

i sänkan , där floden flyter

stilla och söderströmt
bland grodor och dunkel

ormbunkar längs brinken

i skuggan vila




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-05-05 23:39



Bookmark and Share


  Trädflickan
Låter verkligen skönt att få vila i skuggan. Lyssna på grodorna och floden som flyter stilla. Känna friskheten från allt det gröna, ormbunkar, lönnar. Svalka när dagen är varm. Oj skulle gärna befinna mig där nu.
Bra skrivet, din text ger så sköna bilder och känslor.
2010-05-06

  Kristian Lind
Det låter som en skön vila för själen!
Bra skrivet, Ingela!
2010-05-06

  Catharina Edin VIP
Låter mycket skönt, en fin och stillsam framställning som äger klarhet.
2010-05-05

  stenen/ Yv Ericsson
Känner i denna dikt att det måste vara varmt!? för att söka sig till din skugga. vackert!
2010-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP