Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag brukar inte tänka mig för när jag öppnar matintaget, jag bara stoppar in vad jag har för händer och det brukar oftast vara något som går att äta eller dricka. Ibland kommer det ut något matnyttigt också, men det mesta går nog in i all fall.


En liten fundran bara, så där i största allmänhet






Jag tycker det
är konstigt att
vissa historier låter

sig skrivas av
'vem som helst'.
Man kunde tycka

att de i
valet av författare
skulle vara litet

mera kräsna, i
vilket fall som
helst. Ibland önskar

jag att mina
noveller vore skrivna
av exempelvis en

som Max Lundgren
och som tvärtom.
Fast just texten

'Pojken med guldbyxorna'
som ju är
en bok, en

ungdomsroman, den kunde
jag nog inte
ha skrivit. Så

där förstår man
ju att han
gjorde precis rätt

när han lät
sig själv skriva
just den boken.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-05-06 10:26



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Mycket intressant tänk du, jättebra!!
2010-05-06

  Gunwale VIP
Åh, äntligen en "tre-ord-per-rad-ing"! Och tänkvärt innehåll också.
2010-05-06

    Bodil Sandberg
hahahahaa
2010-05-06

  Anders Perols
Gillar tanken på att berättelsen väljer sin författare. Bra!
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP