Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara vara, ta på vara!

Om konst sägs det att
den är si eller så eller vad
som gäller idag eller hur var det igår...

Men för mig är inte alls så
konsten är den luft jag andas nu
för när den i mig landas du,
mina steg banas något anas randas...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-05-06 15:55



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Du min härliga poetvän. Att bara vara är livets konst. Bra tanke du ger mig för nu ska jag bara vara en stund.
2010-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt