Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkopplad reptil

Så släpper kontakten med hjärnan

anslutningen kapad, inkopplad

Reptilhjärnan

ler sitt breda leende mot damen

damen dricker vitt vin på damers vis

så smickrad

hon tror att han kan se henne







Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-07 21:28



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Snyggt utfigurerat!
2010-05-08

  Trädflickan
Otäck liten berättelse det här. Ser grinet.
2010-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
Cool text! jag blev sugen på vitt vin nu..
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP