Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi bär långärmat

Krackelerad yta

lossar isen så att
hela världen

rämnar

vikar floder bukter
gör kraftlöst motstånd

Och vi

skriver blå märken på
varandras armar

medvetet

bär vi långärmat även
de varmaste dagarna

du sa -Var snäll och svara
på mina frågor!

att jag gått in i en dörr

I afton spelar de klassiska

Wienerbrödernas kapell
trevlig gammaldags musik




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-05-07 21:40



Bookmark and Share


  Nanna X
den här känns intressant mystisk, som om det fanns en annan text under ytan...
2010-05-08

  Catharina Edin VIP
Vilket underbart avslut!
2010-05-08

  stenen/ Yv Ericsson
Fan va bra du lägger stämningen i texten. man känner. smärtan rädslan.bra!
2010-05-07

  Suzy med punkterna
Starka ord...mycket bra
2010-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP