Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
my hands are tied, my body bruised det blåser genom staden inatt


Respons

'With or Without You'
jag gråter på Intersport
trots att jag hatar U2
I hate U2
I hate you too
I hate dig med
etc.

(pretentiösa prettohelveten
är de hela bunten)


'Kärleken väntar'
i skolans cafeteria
men de svinen lyssnar inte ens
fast
den är ju rätt överspelad nu

(fortfarande vacker på scen dock)

(valfri låt med tillhörande känslorespons)


Drömmer du samma dröm
mer än en gång ska det nog
betyda något

(jag tror det betyder att
jag sover för dåligt)




Fri vers av Kobbe
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-05-08 00:12



Bookmark and Share


  Junitvillingen
...och jag som älskar just "With or without you" med fantastiska U2...men trots att du "skäller" på U2 så gillar jag din text - annorlunda & helt lysande!!;-))
2010-06-14

    ej medlem längre
Jätte bra Kobbe!
2010-05-08

  Silverdroppe
Dina ord är verkligen levande! Väldigt vackert.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Kobbe