Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Torra sandvindar

Inga kärlekstankar

en torr semla utan grädde
som smular ned kaffeduken

torrt papper
tomkartonger i torra
virvlesandvindar
blåser i ögonen

när ingen gråt fuktar dem

ändå i min längtan
efter det som inte är
inte annat än
hålrum

det biter mig
äter ininfrån som
ruttnande fjolårslöv

utan sömn, torrögd
står jag på trappan

yrsel

när upp är ned
ned är upp




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 01:05



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Torr semla utan grädde, det säger verkligen allt; då vet jag exakt hur det är i öknen, och jag menar det.
2010-05-08

  Gawain
Väldigt snyggt bildspråk, mycket talande på det där speciella sättet som nog är något av ditt adelsmärke. Det är något med ordval och rytm, flöde och känsla. Lots to gilla,,
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP