Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ordspråk, som jag hörde idag...


Tre ordspråk...

En värld utan love
det gör världen till en bomb
en flygande tromb.

En bok är, som en
levande trädgård och den
bär man i fickan.

Habit never goes because
if you remove H, Abit remains
if you remove B, It remains!





Övriga genrer av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-05-08 09:39



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
du kunde ha drömt om en hobbit i natt, men sagans ring kommer igen och igen. Den sätter sig på ditt finger och tvingar dig att vara sann mot dig själv och anta de där formerna i hjärtetrakten som bara du förmår.
2010-05-08

  Eva Langrath VIP
Tack att du delar jag tar dem med ut i skogen att grunna på.
2010-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt