Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Haiti skrek så högt att hela jorden stannade upp


Haitis skrik hördes ända ut i Universum

Haiti led så länge
Haitis smärta blev så outhärdlig
att Haiti skrek
Haiti skrek så högt
och så länge
att skriket hördes
ända ut i Universum

Haitis skrik var så högt
och nådde så långt
att hela Universum vaknade
Jorden skakade och skakade så hårt
att husen raserades
och människor krossades
Haiti skrek av smärta
Haiti skrek så högt
att hela jorden stannade upp
För första gången hörde alla Haitis smärta

Patricia L




Prosa av Patricia L. Mellin
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-05-08 14:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patricia L. Mellin
Patricia L. Mellin